Våra företag

Inkubatorföretag som startade sin bana hos oss, och som växer med oss idag

Tillsammans med andra företag och med stöttning från oss och vårt nätverk har de tagit steget från små till stora, från startups till etablerade företag. Vi är en egagerad inkubator som har lång erfarenhet av inkubation därför lyckas våra bolag. Vi tar inga ägarandelar och vi kan därför ge er ett opartiskt engagemang. Ditt företag är ditt när du flyttar in och ditt när du flyttar ut, om du själv inte valt att ta in andra delägare.

Avisit

Avisit

Avisit hjälper företag att öka sin kundnöjdhet genom mystery shopping. Avisits personal besöker (anonymt) kundernas verksamhet och utvärderar sedan upplevelsen och bemötandet från personalen. Fokus ligger på att förbättra service, bemötande och merförsäljning i branscherna. Företaget har tagit det till nästa nivå genom att digitalisera presentationen av feedbacken och skapat förutsättningar för ledningsgrupp såväl som medarbetare att följa utvecklingen mot nöjdare kunder.

www.avisit.se

Amzungo

Amzungo

Amzungo är en liten och personlig resebyrå som ordnar volontärreseupplevelser utöver det vanliga. Under en volontärresa bidrar man med sin tid på ett lokalt projekt och får i gengäld lära sig om andra kulturer och får minnesvärda upplevelser för livet. Amzungos volontärprojekt finns främst i Asien, Latinamerika och Afrika. I projekten kan volontärerna arbeta med allt från lejon och valhajar till barn i skolor och kvinnor i fattiga byar.
Läs mer på www.amzungo.com

Fello

Fello

Fello är mobiloperatören som utmanar de stora jättarna inom mobiltelefoni. Vi erbjuder mobilabonnemang med full frihet till privatpersoner i hela Sverige.

https://www.fello.se

eddbee

eddbee

eddbee group AB is an independent fintech creator, publisher and distributor of high quality entertainment products based on reality of economics. Headquartered in Göteborg Sweden, at eddbee we create games and challenges by our own design.

eddbee.com

Softwarefinder

”The process of buying enterprise software is broken. Softwarefinder aims to fix it by simplifying the process of finding and comparing different types of enterprise software.”

www.softwarefinder.se

Doctor STD

Doctor STD

 

Doctor STD är ett online community och digital läkartjänst inom området Sexuell hälsa som ofta är ett ångestladdat ämne. Doctor STD skapades för att informera, guida och hjälpa människor med problem och funderingar och underlätta vårdprocessen.