Låt oss presentera Xkept

Låt oss presentera Lars Waagstein. Han startade sitt första företag när han var fjorton, ett företag som sålde information om hur man jobbar med import. Efter att ha arbetat på stora telekom- och konsultbolag så insåg han att han det fanns ett behov av en oberoende aktör som genom att jämföra konkurrenter med varandra kunde hjälpa företag att effektivisera sin IT-verksamhet.

 

 

I dag är Waagstein Research ett företag som arbetar nationellt såväl som internationellt och med ett tiotal olika konsulter. I sann entreprenörsanda bestämde sig Lars för att det nu var dags att satsa på en idé som pockade på hans uppmärksamhet.

2015 startades Xkept, tjänsten där du kan spara all information kring dina dyra ägodelar. Informationen kan delas och föras över till nya ägare, till banken, till ditt försäkringsbolag eller en mäklare.

Lars flyttade in hos oss på Framtidens Företag i maj förra året. Han har under hösten arbetat med att verifiera marknaden och har tagit fram en mvp att testa på kund.

 

Nu ser vi fram emot att se vad som händer under våren, affärsmodeller ska prövas och säljmöten bokas, toppar ska firas och dalar övervinnas. Vi ser fram emot en spännande vår med allt vad en ny affärsidé innebär