Våra företag

Inkubatorföretag som startade sin bana hos oss, och som växer med oss idag

Tillsammans med andra företag och med stöttning från oss och vårt nätverk har de tagit steget från små till stora, från startups till etablerade företag. Vi är en egagerad inkubator som har lång erfarenhet av inkubation därför lyckas våra bolag. Vi tar inga ägarandelar och vi kan därför ge er ett opartiskt engagemang. Ditt företag är ditt när du flyttar in och ditt när du flyttar ut, om du själv inte valt att ta in andra delägare.

 Ansök till Inkubatorprogrammet

Amzungo

Amzungo

Amzungo är en liten och personlig resebyrå som ordnar volontärreseupplevelser utöver det vanliga. Under en volontärresa bidrar man med sin tid på ett lokalt projekt och får i gengäld lära sig om andra kulturer och får minnesvärda upplevelser för livet. Amzungos volontärprojekt finns främst i Asien, Latinamerika och Afrika. I projekten kan volontärerna arbeta med allt från lejon och valhajar till barn i skolor och kvinnor i fattiga byar.
Läs mer på www.amzungo.com

Fello

Fello

Fello är mobiloperatören som utmanar de stora jättarna inom mobiltelefoni. Vi erbjuder mobilabonnemang med full frihet till privatpersoner i hela Sverige.

https://www.fello.se

Softwarefinder

Softwarefinder

“The process of buying enterprise software is broken. Softwarefinder aims to fix it by simplifying the process of finding and comparing different types of enterprise software.”

www.softwarefinder.se

Doctor STD

Doctor STD

 

Doctor STD är ett online community och digital läkartjänst inom området Sexuell hälsa som ofta är ett ångestladdat ämne. Doctor STD skapades för att informera, guida och hjälpa människor med problem och funderingar och underlätta vårdprocessen.

Mindworkout

Mindworkout är ett unikt koncept. Vi finns för att bidra till mentalt hållbart samhälle. Genom att enkelt och effektivt förmedla ett brett urval av väl beprövad mental träning, som stärker individers mentala kondition och stödjer arbetsgivares produktivitet. Konceptet hjälper organisationer med helhetslösningar för att driva mentalt hälsosamt arbete.

Mindworkoutpassen är individuell mental träning i gruppträningspass, under ledning av en erfaren instruktör (som på vanliga gymmet, men utan behov av ombyte, flås eller förberedelser). Passen är utvecklade av välrenommerade specialister och guidas på/nära din arbetsplats eller via digital möteslänk. Passar för de flesta. Smidigt & effektivt.

Det Mentala gymmet helt enkelt

www.mindworkout.se