Doctor STD finalist i prestigefyllda Business Challange 2017

Business Challenge är en tävling som riktar sig till startups som drivs av personer mellan 18-35 år. Företaget ska vara  i startfasen eller i fas att vilja vidareutveckla sitt företag. Under Business Challenge har företaget möjlighet att få feedback via nätverk av erfarna entreprenörer, företagsledare, riskkapitalister och experter.

Dessutom tävlar de om ett exklusivt affärsutvecklingsprogram, kompetensutveckling och kapital.

Cecilia Videcél fick under våren det åtråvärda SKAPA-stipendiet,  instiftat till minne av uppfinnaren Alfred Nobel och vars syftet är att ge stöd åt unga entreprenörer så att de kan omvandla sina produkter eller tjänster till kommersiella möjligheter för sina bolag.

Cecilia och Doctor STD har fortsatt att imponera och kan numera även titulera sig finalist i Business Challange 2017. Finalpresentationen görs den 19 september på PWC i Stockholm. Cecilia är nominerad i kategorin socialt entreprenörskap.

Doctor STD är ett online community och digital läkartjänst inom området Sexuell hälsa som ofta är ett ångestladdat ämne. Doctor STD skapades för att informera, guida och hjälpa människor med problem och funderingar och underlätta vårdprocessen. Läs mer på www.doctorstd.com

Som inkubatorbolag har Doctor STD flera viktiga framgångsaspekter. Idén är skalbar och har hela tiden haft en internationell marknad som mål. Framgångarna visar att behovet är stort hos kundgruppen. Framtidens Företag har fokus på att skapa hållbara företag utifrån alla aspekter av företagande. Därför är det extra tillfredsställande att Doctor STD rankas i kategorin Socialt entreprenörskap. Idén är digital, vinstdrivande och har ett hållbarhets perspektiv i sociala och bolagsmässiga aspekter.